Werkwijze

Wanneer je een afspraak wilt maken voor een persoonlijk voedingsadvies, eventueel i.c.m. een bewegings-/ trainingsadvies, dan kun je contact met mij opnemen via mail of telefoon, of het contactformulier invullen. Voor een afspraak bij een diëtist heb je geen verwijzing van de huisarts nodig.

Wanneer blijkt dat je bij mij aan het juiste adres bent dan kunnen we een afspraak maken voor een consult en krijg je een intakeformulier toegestuurd via de mail. Vervolgens mail je het intakeformulier zo volledig mogelijk ingevuld retour. Mocht blijken dat je bij een andere discipline beter geholpen kunt worden dan word je doorverwezen.

Tijdens de intake worden de doelen bepaald en eventueel metingen gedaan, zoals huidplooimetingen en middelomvang. Er wordt gekeken naar voedingsgewoonten en lichamelijke activiteiten en besproken wat daar aan verandering nodig is om de doelen te behalen. De intake neemt ongeveer een uur in beslag. Daarna wordt het voedingsplan uitgewerkt en via de mail opgestuurd. Na de intake volgt meestal een vervolgconsult of een behandeltraject, maar het kan ook een eenmalig advies zijn. Tijdens een vervolgconsult wordt er gekeken naar de vorderingen en waar nodig wordt het plan bijgesteld. Het vervolgconsult duurt ongeveer 15-30 minuten.

 

Wanneer je een klacht hebt, bespreek deze dan eerst met mij. Klachten die niet onderling kunnen worden opgelost, kunnen worden ingediend bij het Klachtenloket Paramedici, via de website. Het klachtenloket is ook per mail of telefonisch te benaderen: 030 310 09 29 (maandag en vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur) of info@klachtenloketparamedici.nl

Praktijk Voedings- en bewegingscoach Jacob van der Velden gaat zorgvuldig en vertrouwelijk om met jouw persoonsgegevens. Dat is nu vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en met ingang van 25 mei 2018 is dat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Klik hier voor de volledige privacyverklaring.

Vanaf vandaag het beste uit jou halen?

Vul het antwoordformulier in of bel om contact op te nemen