Over mij

Over mij

Mijn naam is Jacob van der Velden. Voor dat ik (sport)diëtist werd ben ik werkzaam geweest in de fitnessbranche. Eerst als fitnessinstructeur en later als personal trainer. Ik heb ruime ervaring met het coachen van cliënten die een specifiek doel willen bereiken en ik heb zelf veel trainingservaring.

Al snel kwam ik er achter dat optimale trainingsresultaten niet haalbaar zijn zonder een goed voedingsplan. Daarom besloot ik mij hier grondig in te gaan verdiepen. Ik ben afgestudeerd als diëtist en heb me gespecialiseerd in sportvoeding met de post-hbo opleiding sportdiëtetiek.

Ik vind het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en mezelf te blijven ontwikkelen. Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KP) en ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD), de Vereniging Sportdietetiek Nederland (VSN) en de Stichting Certificering Actoren in de Sportgezondheidszorg (SCAS).

Ik ben er van overtuigd dat we zelf veel invloed kunnen oefenen op hoe ons lichaam functioneert, hoe we er uitzien en hoe we ons voelen. Met de juiste aanpak en instelling kan iedereen zijn of haar doel bereiken.
Ik ga graag met jou de uitdaging aan om je doel te realiseren en het beste uit je naar boven te halen.

Links met meer info

Vanaf vandaag het beste uit jou halen?

Vul het antwoordformulier in of bel om contact op te nemen