Recensies

Bram

Bram

29 jaar

Alain

Alain

30 jaar

Roy

Roy

24 jaar

(klik op afbeelding om te vergroten)
Vorig jaar ben ik via mijn vriend bij Jacob terecht gekomen. Ik was in korte tijd flink aangekomen en moest echt wat gaan veranderen. Met behulp van de voedings en sportschema’s van Jacob vlogen de kilo’s eraf en merk ik dat mijn lichaam zich echt begint te vormen. Ik ben echt heel blij met deze levensstijl en zou niet meer zonder willen! Jacob enorm bedankt voor je goede hulp!!!
Marjolein

25 jaar

Ik was altijd al veel met krachttraining bezig, maar had altijd het gevoel dat er iets niet helemaal klopte, er miste iets. Schema’s maakte ik zelf en qua eten lette ik altijd wel op dat ik een gezonde keuze maakte en vooral dat ik genoeg binnen kreeg om te groeien. Tot ik na verloop van tijd merkte dat ik niet meer vooruit kwam en ik niet tevreden was met mijn lichaam en gezondheid, kwam ik via via bij Jacob terecht.
Toen kwam ik er al heel snel achter hoe belangrijk het is dat je voeding correspondeert met je levensstijl.

Jullie kunnen op mijn transformatiefoto (een periode van 1 jaar) zien wat het verschil is tussen zelf ”aanmodderen” en trainen en eten met de hulp van Jacob. Wat de foto laat zien is slechts de buitenkant, ik voel mezelf zoveel sterker, gezonder en energieker.
Ik heb echt een super goede ervaring met het dieet, training en de begeleiding van Jacob! Ik kan het iedereen aanbevelen, wat je doelstelling ook is met de hulp van Jacob ga je er zeker komen.

Hans

24 jaar

(klik op afbeelding om te vergroten)
Vanaf mijn tienerjaren heb ik moeite gehad met het vinden van het juiste eetpatroon. Ik heb meerdere dingen geprobeerd en meerdere keren kon ik dit niet volhouden. Ik ben bij Jacob van der Velden terecht gekomen door te zoeken op het internet. Ik heb een afspraak gemaakt om te kijken of zijn methode iets voor mij is. Het bleek te werken en vanaf het moment dat ik startte kreeg ik resultaat. De maandelijkse afspraken waren voor mij een stok achter de deur om me elke week weer in te zetten voor een goed resultaat. Ik voel me beter, heb lekkere energie en het resultaat mag er zeker wezen!
Maaike

20 jaar

Ik vond het tijd om voor eens en altijd de overtollige kilo’s aan te pakken. Via internet kwam ik bij Jacob terecht.

Jacob is prettig in de omgang, duidelijk en neemt goed de tijd om alles uit te leggen.
Nu een half jaar later en 16 kilo lichter ben ik al goed op weg naar weer een gezond en fit lichaam.

Mike

31 jaar

(klik op afbeelding om te vergroten)
Het afgelopen jaar heb ik het voedingsadvies van Jacob gevolgd en ben ik ruim 8 kilo afgevallen. In deze periode is mijn vetpercentage enorm afgenomen. Ik ben heel tevreden over het advies en de begeleiding. Jacob is een hele prettige, professionele en integere vent. Het is helemaal niet moeilijk vol te houden en het is zo fijn om bij iedere meting de resultaten te zien verbeteren. Ik kan het iedereen aanraden!
Mireille

58 jaar

Ik ben via mijn broer in contact gekomen met Jacob. Ik was al een jaar bezig met krachttraining en merkte dat het heel moeilijk tot onmogelijk is om optimale resultaten te behalen en te blijven groeien. Sinds Jacob mij begeleidt heb ik onwijs goeie resultaten en boek ik nog steeds progressie. Jacob gaat zeer professioneel te werk en kan iedereen helpen om zijn of haar doel te behalen.
Bram

19 jaar

(klik op afbeelding om te vergroten)
via iemand op de sportschool hoorde ik van Jacob die sportdiëtist is. Het feit dat Jacob zowel van sporten en voeding verstand heeft maakt het gesprek gelijk een stuk makkelijker. Jacob is altijd bereid om via email nog vragen te beantwoorden hetgeen ook erg plezierig is. Jacob doet een gedegen onderzoek met behulp van huidplooimetingen en gaat niet alleen af gaat op gewicht. In ieder geval iemand die verder kijkt dan alleen de Body Mass Index.
Dr. Kees Kennedy

dermatoloog, 59 jaar

Enorm bedankt voor je adviezen!

Ik heb de race van mijn leven gedaan tijdens de triathlon. Ik heb alles maar dan ook alles kunnen geven en ben super dicht bij mijn droomtijd gekomen. Ik ben enorm blij met deze prestatie en ik weet zeker dat dit niet gelukt was als ik niet zo met mijn voeding bezig was geweest.

Jacob heeft mij geholpen om niet alleen mijn voedingspatroon gezonder te maken, maar ook bijgedragen aan meer inzicht in mijn eigen leef- en voedingsstijl. Hij heeft goed geluisterd naar mijn wensen en ook buiten de consulten is hij bereikbaar per mail voor allerlei vragen. Mijn sportprestaties zijn enorm verbeterd, mijn herstelvermogen is enorm verhoogd en ik heb mij nog nooit beter gevoeld!

Joeri

27 jaar

Ik was enorm veel aangekomen na mijn zwangerschap. Het lukte mij om zelf een aantal kilo kwijt te raken, maar het stagneerde. Ik wist uiteindelijk niet meer welk dieet ik moest volgen.
Via een bekende ben ik vorig jaar maart bij Jacob terecht gekomen. Ik ben nu super blij met mijn behaalde resultaat!
Nu het volgende traject in! Spieren kweken 😉
Jacob enorm bedankt voor alles!

Patricia

34 jaar

(klik op afbeelding om te vergroten)
Een klant op mijn werk vertelde mij heel enthousiast over Jacob en over zijn werkwijze. Hij past de schema’s aan naar wat op dat moment jou doel is. Voordat ik begon bij Jacob trainde ik wel maar lette ik nooit echt op mijn voeding. Hierdoor at ik vaak te weinig of slechte dingen. Nu ik de schema’s van Jacob gebruik merk ik dat veel meer energie heb tijdens mijn training en daarnaast is mijn vetpercentage gedaald en mijn spiermassa gegroeid. Precies wat ik wil bereiken!
Wesley

27 jaar

Vanaf vandaag het beste uit jou halen?

Vul het antwoordformulier in of bel om contact op te nemen